Hakkında

Vatanını, milletini ve bayrağını sever. Memleketin kanunlarına son derece saygılıdır. Onlara karşı gelmez. (Gelsede hatasında ısrar etmez.)

Verdiği sözü tutar. Zamanın kıymetini bildiği için, her işini dakikası dakikasına yapmaya çalışır. Üzerine aldığı bir işi bitirmeden, içi rahat etmez. Bir işi yarına bırakmak şöyle dursun, yarın yapılacak işi, mümkünse bugün yapar. (Yapmaya çalışır!)

Titiz,düzenli ve sağlığına düşkündür. Sabah ilk uyandığı anda gün içinde neler yapacağımı planlamak ister. Randevularına tam zamanında veya daha öncden gelmek ister.(Tabi aksilikler ve beklenmedik durumlar dışında):)

Kusursuzluk peşinde koşar. Kusursuzluk saplantısı yüzünden hem kendini, hem de herkesi acımasızca eleştirebilir. Hataların mutlaka düzeltilmesi gerektiğine inanır ama bu arada eleştirdiği kimselerin alınacağı aklına gelmez.

Herkesin hata yapabileceğini bilir! Fakat hatasını düzeltenle, hatasında ısrar eden arasında çok fark olduğuna inanır ve bunu bir erdem kabul eder.

Karşısındakine yalan söylemenin ona karşı yapılmış en büyük hakaret olduğuna inanır.Yalana ve yapmacığa tahammülü yoktur.

Yeni tanıştığı kimselerle arasına mesafe koymayı ve fazla laubali olmamayı tercih eder.

Allah’ım! Bana seni sevdirecek ve beni senin sevgine yaklaştıracak insanların sevgisini nasip eyle… Duasını dilindn düşürmez.

Yorum bırakın